The Times "відкопала" нову сенсацію у "компроматі" на Трампа

Екс-співробітник розвідувальних служб Великої Британії Крістофер Стіл, якого ЗМІ назвали автором "компромату" на обраного президента США Дональда Трампа, деякий час працював з колишнім співробітником ФСБ, отруєним в Лондоні в 2006 році, Олександром Литвиненком

Про це пише газета The Times з посиланням на інформовані джерела, передає Depo.ua.

За даними джерел, Стіл є шановним "експертом по Кремлю", який займався Росією майже 20 років.

"Він ще там (у британській розвідці МІ-6, - ред.) працював, коли виникла ситуація з Литвиненком. Я думаю, що він був якраз одним з тих, хто працював з Литвиненком", - розповів один зі співрозмовників.

The Times також уточнює, що вдові екс-агента ФСБ Марині Литвиненко не знайоме прізвище Стіла. Разом з тим, видання додає, що вдова може не знати це прізвище, тому що при спілкуванні з її чоловіком Стіл міг користуватися іншим ім'ям.

Нагадаємо, раніше телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так і подробиці сексуального життя.

За даними телеканалу, американські спецслужби, в тому числі, спиралися на інформацію від колишнього співробітника британської розвідки Крістофера Стіла, який, у свою чергу, отримав її від російських джерел. Ця людина, як стверджується, колишній агент британської розвідки МІ-6, працював на Росії в 1990-х роках.

ФБР почало перевірку достовірності цих даних.

Трамп назвав цей "компромат" нонсенсом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme