Суд звільнив екс-керівника банку "Траст" Юрова з-під варти

Колишній керівник банку "Траст" Ілля Юров був звільнений з-під варти в залі Бориспільського районного суду Київської області.

Про це повідомив офіційний представник Генеральної прокуратури РФ Олександр Курінний, передає Depo.ua з посиланням на РИА Новости".

"Згідно з повідомленням, НЦБ Інтерполу МВС Росії з НЦБ Інтерполу України надійшла інформація про те, що рішенням Бориспільського районного суду Київської області Юров був звільнений з-під варти в залі суду", - сказав Курінний.

У листопаді минулого року Генпрокуратура РФ направила в Київ запит про видачу Юрова для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення трьох злочинів.

За його словами, інформація про розгляд Генпрокуратурою України запиту про видачу Юрова в російське наглядове відомство не надходила, при цьому, відповідно до конвенції про правову допомогу та правові відносини у цивільних, сімейних і кримінальних справах 1993 року, строки розгляду запиту про видачу не встановлені.

Нагадаємо, що Нацбанк 6 грудня ухвалив рішення про віднесення банку"Траст" до категорії неплатоспроможних. До середини 2015 року акціонерами банку були громадяни Росії Ілля Юров, Микола Фетісов та Сергій Бєляєв.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme