Сміття Садового знайшли на цегельному заводі у Жовкві (ФОТО, ВІДЕО)

Місцеві мешканці надіються на належну реакцію правоохоронних органів

На території цегельного заводу у Жовкві знайшли львівське сміття. Про це у Фейсбуці повідомив голова постійної комісії з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів Жовківської райради Ігор Муравський, пише Depo.Львів.

«Ми знайшли чергове незаконне сміттєзвалище, куди звозять сміття зі Львова. Сміття тривалий час привозили і скидали в кар'єри. Один кар'єр засипаний повністю, зверху присипаний снігом. У інший, за повідомленням очевидців, лише за вчорашній день, скинули щонайменше три контейнеровози і розрівняли сміття трактором». – пише Муравський.

Він відзначає, що за інформацією місцевих мешканців, «сміття завозять з грудня 2016 року і до сьогоднішнього дня».

"Точна кількість завезеного сміття не відома. Виїзд на місце події підтвердив достовірність інформації - на території кар'єру було знайдено чеки із львівських супермаркетів, датовані 3 січня 2017 року, ліцензійні договори між ТзОВ "Ю-КОНТРОЛ" та ГО "НЕЗАЛЕЖНІ" , з львівською реєстрацією та багато іншого", - пише Муравський.

Він просить вважати цей пост заявою про злочин і звертається до ГУ Національної поліції у Львівській області, прокуратури Львівської області, СБУ у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області із вимогою негайно відреагувати на правопорушення.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme