Росія перекидає до Сирії штурмовики СУ-25, - ЗМІ (ОНОВЛЕНО)

Росія перекинула до Сирії додаткові сили ударної авіації

Про це повідомляє Fox News з посиланням на джерела в керівництві Пентагону, передає Depo.ua.

"Росіяни кажуть, що виводять війська, однак цьому немає ніяких свідоцтв. Навпаки, там з'являються нові сили", - заявив один зі співрозмовників.

За даними джерел, 9 січня на аеродром Хмеймім прибули чотири штурмовики Су-25. Зокрема, про йдеться в одному з мікроблогів у Twitter, що висвітлюють дії сирійських урядових військ.

Одночасно з цим іранський військовий оглядач та історик авіації Бабак Тагвай опублікував у своєму Twitter відеозапис, знятий в північній Сирії. На відео зафіксовано групу з чотирьох Су-25 на чолі з військово-транспортним літаком Іл-76.

Проте згодом в Міноборони Росії спростували цю інформацію. "Відповідно до доручення верховного головнокомандувача ВС Росії Міністерством оборони реалізуються заходи щодо скорочення угруповання російських військ в Сирійській Арабській республіці", - заявив офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков, передає "Газета.Ru".

Нагадаємо, 22 грудня урядова армія Башара Асада оголосила про повний контроль над Алеппо, а 23 грудня в Міноборони Росії заявили про завершення операції зі звільнення міста. 

Зазначимо, що бої за Алеппо тривають між армією Асада і повстанцями з 2012 року. Східний Алеппо перебував під контролем повстанців більше чотирьох років, останні два роки - в облозі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme