Правоохоронці затримали п'яного озброєного дебошира

Чоловік неадекватно поводив себе в одному з магазинів міста, тож продавчиня викликала поліцію

Правоохоронці затримали п'яного озброєно…

У 49-річного хмельничанина правоохоронці вилучили предмет, зовні схожий на револьвер, а також набої різного калібру, передає Depo.Хмельницький.

За інформацією прес-служби облполіції, ввечері 10 січня в одному із цілодобових магазинів по вулиці Кам’янецькій спрацювала "тривожна" кнопка. Працівники поліції охорони, які прибули на виклик, помітили біля магазину чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. За словами продавців, він поводився неадекватно, і вони змушені були викликати поліцію.

Під час поверхневого огляду чоловіка у нього в пакеті виявили предмет, зовні схожий на револьвер, без маркувальних надписів та знаків, 16 набоїв калібру 9 мм, гільзу та патрон калібру 5,45 мм до автомата Калашникова. Усе вилучене направили на експертизу.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme