Плотницький заявив про кримінальну справу проти нього на Росії (ВІДЕО)

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявляє, що проти нього на Росії "фабрикують" кримінальну справу за вбивство "екс-прем'єра" Генадія Ципкалова

Як йдеться у заяві Плотницького, провокацію здійснюють "сили, які намагалися здійснити державний переворот в "республіці", передає Depo.Донбас.

Він повідомив, що "здійснена спроба сфабрикувати кримінальну справу в Російській Федерації".

А також ніби "вибити під тортурами у начальника особистої охорони ватажка сенсаційну інформацію про особисті розпорядженням Плотницького щодо вбивства Генадія Ципкалова.

"Після цього, начальник особистої охорони мав бути знищений, як стало відомо - при спробі до втечі, щоб не виникло питань щодо озвученої ним інформації", - йдеться у заяві та зазначається, що "все це робиться аби здати "ЛНР" ворогам".

"Але у цих сил це не вийде. Їх план приречений на провал - посварити нас з Росією неможливо", - заявляє Плотницький.

Нагадаємо, Плотницький звинувачував у спробі "державного преревороту" людей першого ватажка "ЛНР" Валерія Болотова - Генадія Ципкалова та Олексія Карякіна, які займали високі посади у "владі ЛНР". Карякіну вдалося втекати на Росію, Ципкалов був кинутий на підвал, а потім, як стверджує Карякін, вбитий молотком під тортурами. В "ЛНР" повідомили, що Ципкалов покінчив життя самогубством.

Також повідомлялося, що Ципкалов був громадянином Росії, а його соратники звернулися у Слідком РФ з заявою про розслідування його смерті в Луганську.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme