Офіцер розповів, як "Гіві" відправляв своїх людей "пачками" на вірну смерть (ВІДЕО)

Офіцер 93-й бригади розповів, як воював проти ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих "Гіві"

Офіцер розповів, як "Гіві" відправляв св…

За словами офіцера, людське життя для ватажка терористів "Сомалі" не має ніякої цінності, передає Depo.Донбас з посиланням на Gazeta.ua.

За два роки бійці на передовій навчились розрізняти, коли з артилерії стріляють росіяни, а коли місцеві бойовики. "Російські "відпускники" стріляють - це як город садять", - розповів Валерій Матвійчук "Дорожник", офіцер 93-ї мехбригади.

"Слухав потім рацію розвідників, які пішли туди, де я стріляв. А там купа трупів. В рації чую: "є один. Документів при собі немає. Пакуй в мішок. Ще один. Також без документів. О, а в цього взагалі голови немає. А лишай його...". Ми так розійшлися, що на кінець липня 2015-го на позиціях бойовиків був один великокаліберний кулемет. Дуже рідко стріляв", - розповідає офіцер.

Коли в перехоплених переговорах чули позивні "Прибой" чи "Волна" бійці відразу розуміли, що по них ведуть вогонь росіяни.

"Російська артилерія добре воює. Їх по стилю видно. Коли міномети місцевих стріляють - можна курити. Раз не долетіло 500 метрів. Стоїш і чекаєш другий снаряд. Знову недоліт 500 метрів - спокійно гуляй. А коли російські відпускники стріляли — це як город садять. В Опитному нас кошмарили дві пари танків із мінометами. Постійно мінялись. Це сильно діставало", - розповідає Матвійчук.

"Проти нас працював "Гіві". Він м'ясник. Відправляв людей "пачками" в "зеленку", яка повністю прострілюється. Потрібно бути повними ідіотом щоб так гробити людей. Вони там або в бетонних касках ходять ... Він називав нас "Бермудами", адже ніяк не міг зрозуміти звідки стріляємо. Бувало так і кричить в рацію "Де ці "Бермуди"? Завалити їх! ", А я йому у відповідь "Гіві, я тебе теж люблю". На це він кричав", - розповів офіцер.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme