На Закарпатті через негоду можуть "закрити" чотири перевали

Пікових снігопадів на Закарпатті чекають у ніч на п'ятницю і до кінця суботи

На Закарпатті через негоду можуть "закри…

На Закарпаття знову повернулися снігопади, йдеться у сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття.

Через сильні опади сьогодні, 12 січня, вранці було обмежено рух вантажівок на трасі "Мукачево – Рогатин". Великовагові автомобілі не можуть проїхати серпантин біля села Залужжя, що на межі Мукачівського та Іршавського районів – про це повідомляють в оперативно-рятувальному штабі.

Фахівці не виключають, що до кінця дня закриють і всі чотири перевали, тому просять водіїв без зайвої потреби не вирушати у поїздки по області.

Наразі на дорогах працює техніка дорожників та рятувальників. За останні десять днів, рятувальники відбуксирували 130 вантажівок, що застрягли у сніговій пастці.

Пік опадів синоптики прогнозують у ніч на п’ятницю і аж до кінця суботи.

"Зараз на дорогах працює техніка від облавтодору, вони розчищають та посипають соляною сумішшю. І техніка від рятувальників, яка надає допомогу буксирування. Поки водії масово до нас не звертаються, але є випадки коли водії самостійно не можуть здолати слизькі ділянки дороги, тож звертаються до рятувальників, які надають допомогу у буксируванні. Ми вже відбуксирували 130 великих автомобілів. Переважно на перевалах", - каже речник ДСНС в Закарпатській області Наталія Батир.

Нагадаємо, Закарпаття - в очікуванні потужного циклону, що призведе до значного погіршення погоди.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme