На Луганщині ремонтують залізницю з обох боків лінії розмежування

Представники моніторингової місії ОБСЄ спостерігали за проведенням ремонтних робіт на залізничних перегонах на лінії розмежування в Луганській області

Як передає Depo.Донбас, про це йдеться у звіті місії.

"У підконтрольному урядові с. Оріхове (57 км на північний захід від Луганська) та підконтрольному "ЛНР" смт. Донецький (50 км на північний захід від Луганська) Місія спостерігала за проведенням ремонтних робіт, за сприяння СЦКК, на двох різних залізничних перегонах, що проходять через лінію дотику", - йдеться в повідомленні.

Так, в Оріховому спостерігачі бачили, як 10 робочих ремонтної бригади "Укрзалізниці" ремонтували ділянку залізниці довжиною 1 км.

Крім того, в окупованому Донецькому членам патруля Місії неофіційно повідомив пердставник ремонтної бригади "ЛНР", що вони поки "видаляють з залізничного полотна уламки, а роботи триватимуть на наступного дня".

Як повідомлялося раніше, ватажки "ЛНР" прагнуть поліпшити залізничне сполучення, яке використовується у тому числі для перекидання військових вантажів з Росії, за допомогою компанії ДТЕК Рината Ахметова.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme