На Харківщині на боротьбу зі снігом вивели дві сотні машин

Сьогодні, 12 січня, сніг з трас регіону прибирають більше 200 одиниць спецтехніки

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі Харківської обладміністрації, про це розповів заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

"У Сахновщинському, Лозівському та Близнюківському районах снігоприбиральна техніка виїхала на дороги ще о 3:00, - зазначив Богатир. - Також, як тільки почався снігопад, спецтехніка відразу ж почала обробляти траси державного значення і небезпечні ділянки доріг - у першу чергу, спуски та підйоми. Зараз тривають роботи з очищення проїжджої частини доріг та обробки протиожеледними матеріалами шляхів місцевого значення, а також очищення узбіч на державних трасах".

За даними Служби, станом на 5:00 на дорогах області працювали 121 снігоприбиральна машина з косими відвалами, один ротор і 161 робітник дорожнього господарства. З посиленням снігопаду кількість техніки на дорогах збільшили до 200 одиниць.

"З 11 по 12 січня для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано дві тонни технічної солі та 542 куб. м пісчано-сольової суміші, - сказано в повідомленні. - Розчищено від снігу 865 км доріг державного значення і 568 км доріг місцевого значення. Рух автомобільними дорогами загального користування Харківської області не закривався і не обмежувався".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme