Львів’ян запрошують на святкування Старого Нового року

Вже кілька років поспіль 13 січня у Львові збираються з родинами, молоддю та дітьми

13 січня БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року "В гостях у Василя та Маланки", який цього року відбудеться у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35. Про це пише Depo.Львів.

Вже кілька років поспіль 13 січня збираються з родинами, молоддю, дітьми, аби спільно помолитися, культурно відпочити, підтримуючи справжні духовні цінності та українські традиції.

Цього року у програмі заходу: водіння кози, виступ вертепу від майстерні "Мистецький Простір", святкова гостина української кухні, благодійна лотерея та театралізований ярмарок, виступ гуртів "SOFI BAND", "KRAJKA" (Польща, Перемишль), спільна коляда, а також окрема програма для дітей з аніматорами та багато іншого.

Ведучі свята: актори театру ім. Леся Курбаса –  Олег Онещак та Марія Копитчак.

Передбачено попередній внесок.

"Ваш благодійний внесок – це катехизація дітей, розвиток відповідальної молоді, формування християнських сімей, навчання волонтерів до праці з нечуючими, самотніми, сиротами", - поділився о. Тарас Милян, керівник БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme