Де, окрім пошти, у Києві заплатити за комуналку

Кияни можуть оплатити квитанції за компослуги у відділеннях держаних банків, у точках прийому КК "Центр комунального сервісу" або через он-лайн-сервіси

Де, окрім пошти, у Києві заплатити за ко…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА. 

Так, платежі приймають відділення "Ощадбанку" та "Приватбанку", а також 34 точки "Центр комунального сервісу".

Заплатити за послуги, не виходячи з дому можна на офіційних сайтах КП "ГІОЦ" – gioc.kiev.ua та ЦКС – cks.kiev.ua, а також електронних кабінетах на офіційних сайтах виконавців послуг.

Додамо, що наразі столичні жителі не можуть платити за компослуги у відділеннях Укрпошти. Договір між КП "ГІОЦ", яке формує рахунки, і Укрпоштою закінчився 31 грудня 2016 року.

У КП "ГІОЦ" пояснили, що тимчасово припинили взаємодію з "Укрпоштою", оскільки остання вирішила підвищити тарифи на свої послуги.

"З 1 січня 2017 року за ініціативи "Укрпошти" було припинено дію Договору з КП "ГІОЦ" у зв’язку з підвищенням вартості її послуг – 1,5% від суми платежу, що значно перевищує фінансові можливості КП "ГІОЦ"", - йдеться в повідомленні.  

Також нагадаємо, що Київська адміністрація має намір ввести єдину квитанцію на оплату комунальних послуг. Так, з 10 січня кияни отримали подібний варіант квитанції, однак він не є достовірним.

"Цю квитанцію надіслано для ознайомлення. У ній вказується оплата за утримування прибудинкової території, водовідведення, водопостачання холодної й гарячої води, а також електропостачання", - пояснили в КМДА. 

Зараз за отриманою єдиною квитанцією можна оплатити тільки утримування прибудинкової території, водовідведення й водопостачання.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme