"Хелікс" на Тернопільщині пустив "нове коріння"

На Тернопільщині майже півтисячі обдурених вкладників "Хеліксу"

"Хелікс" на Тернопільщині пустив "нове к…

Загальна сума втрат склала майже тридцять мільйонів гривень, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції Тернопільщини. 

"Вчора на сторінці в соціальній мережі один із власників сумнозвісного товариства поділився "удовою новиною", про те, що в Тернополі 11 січня відкрився новий інформаційний офіс "HELIX", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські припускають, що такий крок може бути спробою повпливати на обдурених клієнтів, переконуючи тих, хто ще не звернувся до правоохоронців, - не робити цього, а заявників - відмовитися від претензій.

Правоохоронці закликають людей не довіряти зловмисникам. Адже обіцянки повернення грошей звучали вже не раз, проте досі жодному з вкладників не було повернено ні копійки.

Нагадаємо, хмельничанину Дмитру Нагуті інкримінують шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою группою.

Йому загрожує позбавлення волі від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 Його затримали як керівника піраміди "Хелікс", пізніше підозрюваного випустили на свободу "під заставу" у 5 мільйонів гривень. Але компанія називає скандал роздмуханим "жовтою" пресою і переконує вкладників відкликати заяви з поліції

Тернопільський суд відмовив слідству у доступі до банківських карток Дмитра Нагути та "Хеліксу".

Під заставу у 2,5 мільйони гривень кожен вийшли й два інших засновників фінансової піраміди.

До поліцейських звернулися понад сотня громадян сум збитків яких сягає понад 10 мільйонів гривень.

Днями суд дозволив провести перевірку дотримання вимог податкового законодавства службовими особами TOB "Хелікс Кепітал Україна" (Хмельницький) за період з 1 вересня 2014 року до 14 грудня 2016 року.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme