У Запоріжжі стався скандал через "російські новини" на міському каналі

Запорізький муніципальний телеканал "Z" транслював нібито російські новини вчора, 10 січня, ввечері

У Запоріжжі стався скандал через "російс…

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів житель міста Віталій Івахов, додавши у допис фото з телевізора, передає Depo.Запоріжжя.

"Просто зараз на каналі, позначеному літерою Z в Запоріжжі - російські новини. Спочатку сюжет про війну в Сирії, коли на словах "...рішення нашого Міністерства оборони" я прокинувся і через кілька секунд зрозумів, що мається на увазі російське Міністерство оборони. Наше, російське Міністерство оборони. Потім сюжет про нашу російську охорону здоров'я і його успіхи і підлих європейців, які лізуть на наш російський ринок медичних услуг. Потім - інші російські новини", - пише він.

Допис набрав понад сотню поширень обурених містян. Нардеп Ігор Артюшенко звернувся з цього приводу до голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка.

Водночас журналістка Євгенія Назаровау "Фейсбуці" пояснила, що новини - не зовсім російські. Це передача "Настоящее время" - спільний російськомовний проект радіо "Свобода" та "Голосу Америки". "Він в цілому про пострадянський простір і не тільки - це огляд головних міжнародних новин за тиждень", - додає вона.

У Запоріжжі стався скандал через "російські новини" на міському каналі - фото 1

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme