У Нацгвардії дали офіційні пояснення стосовно захопленої у "ДНР" медсестри

Прес-служба Національної гвардії України оприлюднила офіційну інформацію стосовно захопленої в Донецьку медсестри

Як передає Depo.Донбас, про це Цензор.НЕТ повідомили в прес-службі НГУ.

"У деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що "в окупованому Донецьку затриманий боєць Національної гвардії України (військової частини 3057)". Офіційно повідомляємо, що медична сестра медичного пункту військової частини 3057 не прибула на роботу. Вжиті заходи щодо розшуку даної особи результату не дали",- йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що 8 січня 2017 року командуванню військової частини 3057 надійшло повідомлення від її сина, який живе у Донецку про те, що вона була затримана "поліцією ДНР".

"Затримана громадянка не була військовослужбовцем Національної гвардії України. Працювала медсестрою (цивільним службовцем) в медичному пункті військової частини. Доступу до державної таємниці за характером виконання своїх обов'язків не мала", - повідомляють у НГУ.

Крім того, повідомляється, що зазначена особа звільнена з роботи.

"В даний час у військовій частині проведено службове розслідування за даним випадком. Громадянка звільнена у зв'язку з порушенням вимог проходження служби", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в окупованому Донецьку затримали жінку-медика Нацгвардії. Як повідомляється на сайті полку "Азов", схоплена російським агресором жінка поїхала на окуповану територію "в особистих справах".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme