У "ЛНР" рибалка закінчилася трагедією: один загинув, двоє - дивом врятувались

Поблизу окупованого Антрацитуі на Луганщині, на водоймі "Краснівська гребля" у селі Новокрасновка під лід провалилася людина

Про це "МНС ЛНР" повідомив очевидець - приятель потерпілого, передає Depo.Донбас.

Повідомляється, що до моменту прибуття рятувальників чоловік не подавав ознак життя. За допомогою човна і спецобладнання тіло загиблого витягли з води.

З'ясувалося, що вранці того дня четверо приятелів, мешканців Антрацита, вирішили порибалити в селі Грибуваха, але через бруд до місцевого водоймища не змогли дістатися. Вирішили залишити автомобіль біля "Краснівської греблі" і кригою пройти до ставка - близько 1 кілометра.

"Один з чоловіків пішов першим, не чекаючи товаришів. Через туман друзі незабаром втратили його з поля зору, а з часом почули крик про допомогу. Чоловіки кинулися на допомогу і знайшли місце, де рибалка провалився під лід разом зі своїм спорядженням. Двоє з них намагалися лягти і підібратися до ополонки, щоб дістати його з крижаної води, - не вийшло", - йдеться у повідомленні.

Пізніше виявилося, що товщина льоду в цьому місці складала всього 2 см. Така крига людей не витримала і ще двоє чоловіків опинилися у воді.

Той єдиний, що лишився на льоду рибалка допоміг двом товаришам вибратися з води, і лише коли вони опинилися в безпечному місці, викликали рятувальників", - зазначають у повідомленні.

Чоловіка, який першим провалився врятувати вже не змогли.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme