У Києві одну з вулиць переіменують на честь легендарного бійця (ФОТО)

У Києві вулицю Московську планують переіменувати на честь загиблого на Донбасі Дмитра Годзенка (Годзили)

Про це у інтерв`ю "Преса України" розповів син загиблого Олексій, передає Depo.Донбас.

"Профільна комісія КМДА узгодила та рекомендувала цей проект. Тепер він у самому КМДА на комітетах. Власне, якщо вони дадуть добро, то депутати Київради скоріш за все проголосують без проблем", - припускає Годзенко-молодший.

А поки у київській адміністрації роздумують, син вирішив зберегти пам`ять про батька в інший, досить оригінальний спосіб. Портрет "Годзили", який створив відомий художник та музикант Юрій Журавель, син героя розмістив татуюванням на своїй руці.

У Києві одну з вулиць переіменують на честь легендарного бійця (ФОТО) - фото 1

"Я дуже люблю свого батька, дуже ним горджусь, хочу, щоб його образ був не лише у моїй пам'яті, а якось зображений. Дітям ще покажу та онукам", - пояснив він.

У Києві одну з вулиць переіменують на честь легендарного бійця (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що 31 березня 2016 року у селищі Зайцеве Донецької області під час мінометного обстрілу 31 березня загинув боєць АТО з Києва Дмитро Годзенко з позивним "Годзіла". На той момент до демобілізації йому лишалася всього доба.

Президент України підписав наказ про нагородження Дмитра Годзенка орденом "За мужність" III ступеня. Дмитро Годзенко також отримав недержавне звання Народний герой України, медаль від УПЦ КП "За жертовність і любов до України" та нагрудний знак "Гідність та честь" від "Спілки ветеранів та працівників силових структур України "Звитяга".

У Дмитра Годзенка залишились дружина та два сина.

 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme