У Києві двоє злочинців з удавкою накинулися на таксиста

На щастя, водієві таксі вдалося втекти від нападників

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, постраждалим виявився 41-річний уродженець Луганської області, який проживає у Києві та працює таксистом.

Чоловік розповів: приблизно о 21:20 на проспекті Свободи він підібрав двох пасажирів та повіз їх до будинку неподалік станції метро "Лук’янівська".

Біля місця призначення чоловіки змінили адресу та попросили підвезти їх до супермаркету. Біля магазину пасажири вже мали розрахуватися за послуги, натомість зловмисник, який сидів ззаду, накинув на шию водію мотузку і спробував придушити. Луганчанин вирвався і вискочив із салону. Нападники заволоділи автомобілем і поїхали.

Згодом поліція затримала злочинців на автомобілі таксиста.

Один із затриманих – 33-річний уродженець Вінницької області, раніше судимий за вчинення грабежу та розбою. Вироком суду він відбував покарання у вигляді позбавлення волі на сім років, звільнився десять місяців тому. Наразі готується подання щодо його арешту.

Другий співучасник – 29-річний мешканець Черкащини, попередньо, раніше не судимий. Він розповідає, що злочину не вчиняв, був у стані алкогольного сп’яніння і нічого не пам’ятає.

У рамках досудового розслідування слідчі встановлять всі обставини події та ступінь вини кожного із учасників. За законом їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme