Транспортна комісія Миколаєва планує "натравити" перевірку на "Електротранс"

Городяни масово скаржаться на роботу КП "Миколаївелектротранс", а депутати незадоволені роботою керівництва

Транспортна комісія Миколаєва планує "на…

Члени постійної депутатської комісії з питань транспорту мають намір розібратися у бездіяльності начальника КП "Миколаївелектротранс" Дмитра Лісовського. Про це стало відомо під час засідання комісії сьогодні, 11 січня, повідомляє Depo.Миколаїв.

Голова комісії Володимир Евтушенко зазначив, що на комісію надійшов лист з переліком скарг від городян, які скаржаться на роботу "електротрасу". Одна із таких скарг стосується "лисої" гуми на колесах тролейбусів, що спричиняє аварійність на дорогах.

В той же час Кащенюк запевнив, що ця проблема розглядалася ще місяць тому назад, проте Дмитло Лісовський прозвітував про повну готовність транспорту до зими:
"В той час він дав відповідь, що проводяться торги щодо закупівлі зимової гуми", - заявив Кащенюк. Проте депутатів здивував метод роботи "Миколаївелектротрансу", адже процедура закупівель потребує часу і виходить, що зимову гуму КП отримає ближче до літа, коли вона вже не потрібна.

Транспортна комісія планують "натравити" перевірку на "Миколаївелектротранс"

Крім того городян турбує і відсутність обігріву у транспорті. Проте від Лісовського міське управління транспорту відповіді не отримало: "До Лісовського було багато питань, проте ми ще не отримали якоїсь зрозумілої відповіді. Наче і ведеться господарська діяльність, а по факту результатів нема", - зазначив член комісії Володимир Садиков.

Депутати наголосили, що робота керівництва підприємства викликає багато питань, тому вирішили звернутися до "Укртрансбезпеки" з пропозицією провести перевірку його діяльності. Крім того, члени комісії мають намір викликати Лісовського на засідання та отримати від нього звіт стосовно стану рухомого складу.

Транспортна комісія планують "натравити" перевірку на "Миколаївелектротранс"

В свою чергу заступник мера Миколаєва Антон Турупалов зазначив, що по факту перевірки можна буде піднімати питання про можливу зміну керівництва "Миколаївелектротрансу".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme