Трамп спростував секс-звинувачення

Новообраний президент США Дональд Трамп заявив, що завжди обережний щодо можливих прихованих камер у готелях, коли перебуває за кордоном, та наголосив, що згаданий у скандальному документі епізод у московському готелі Ritz Carlon за його участі не відповідає дійсності

Про це він заявив на прес-конференції в Нью-Йорку, передає Depo.ua.

"Коли я залишаю нашу країну, я надзвичайно обережний. Мене оточують охоронці, зі мною перебувають люди. Я завжди кажу їм, коли я залишаю країну, щоб вони були дуже обережними, оскільки у ваших кімнатах в готелі, і це не залежить від того, куди ви їдете, можуть бути камери.

Я зараз не говорю про Росію. Але в цих кімнатах можуть бути камери у дуже різних місцях. Камери є такі маленькі, завдяки новітнім технологіям, що ви їх не побачите, та не будете знати, що вони є. Тому треба бути обережними, або в іншому випадку вас покажуть по телебаченню", - сказав він.

"Я був на Росії рік тому, і я казав своїм людям бути обережними, щоб вони не побачили себе по телевізору. Камери всюди можуть бути. І це не лише на Росії, всюди. То чи може хтось повірити у цю історію? Крім того, я дуже сильно боюся бактерій. Повірте мені", - додав він.

Нагадаємо, телеканал CNN повідомив, що секретні документи, представлені минулого тижня президенту США Бараку Обамі та обраному президенту Дональду Трампу, містять твердження, що росіяни мають компрометуючу інформацію про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

У документі йшлося, за словами колишнього керівного офіцера російської розвідки, що ФСБ скомпрометувало Трампа через його дії в Москві достатньою мірою, щоб мати можливість шантажувати його. На думку деяких достовірних джерел, його поведінка в Москві включала збочені статеві акти, які були організовані або проходили під контролем ФСБ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme