Сенату США пропонують ввести додаткові санкції проти Росії

Група американських сенаторів внесли на розгляд законопроект про запровадження додаткових санкцій відносно Росії через кібератаки, дії у Східній Європі та Сирії

Про це член демократичної партії США сенатор Бен Кардін написав в Facebook, передає Depo.ua.

"Я представляю спільний законопроект про запровадження додаткових санкцій відносно РФ. Всі розвідувальні служби США прийшли до висновку, що вони цілеспрямовано втрутилися в наші президентські вибори", - написав він.

"Це напад на нашу демократію Це замах на наш суверенітет Ми повинні адекватно і рішуче реагувати. Йдеться про захист нашої країни", - Додав Кардін.

Кардін повідомив, що крім відповіді на кібератаки, законопроект буде частково зосереджений на діях Росії в Східній Європі, включаючи анексію українського Криму, а також її ролі на Близькому Сході, де Москва підтримує режим Башара аль-Асада в Сирії.

Нагадаємо, розвідка США офіційно назвала президента Росії Володимира Путіна ініціатором втручання у президентські вибори.

 У цій кампанії, за даними американської розвідки, також брали участь російські хакери і телеканал RT.

Трамп визнав факт російських кібератак. Відтак у команді обраного президента США Дональда Трампа вже розглядають можливість покарання Росії за кібератаки

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme