Савченко оприлюднила нові списки (ДОКУМЕНТ)

Народний депутат України Надія Савченко оприлюднила "скоригований" список російських військових і росіян, засуджених в Україні, а також доповнений список, який нібито "запрошувала українська сторона"

Список Савченко оприлюднила у Facebook, передає Depo.ua.

"Скориговані списки, завдяки спільній роботі з вами, за 10 січня 2017. Те, що встигли обробити. Перевіряйте", – написала нардеп. 

За її словами, блакитним кольором виділені прізвища звільнених, червоним – загиблих, помаранчевим – росіяни, яких шукає "ДНР", жовтим – росіяни, яких шукає "ЛНР".

Загалом у списку російських військових і росіян значиться 101 прізвище. З них 6 – звільнені, один загиблий, 42-х шукають бойовики.

У списку осіб, який запитує українська сторона – 135 прізвищ, 14 з яких внесені 10 січня 2017 року. Згідно виділенням, одна людина звільнена, двоє загиблих.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Надія Савченко оприлюднила списки полонених на окупованому Донбасі та українських в'язнів у російських в'язницях, а також список осіб, яких ватажки ОРДЛО хочуть отримати від української сторони.

При цьому раніше в СБУ просили Савченко не публікувати цю інформацію. У силовому відомстві назвали оприлюднені списки некоректними.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme