Російський клуб перегляне нігерійця, якого порекомендувала Снігуронька

У футбольному клубі "Урал" під час зимових свят працювала пошта Діда Мороза

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Євроспорт.

Будь-хто бажаючий міг кинути лист в ящик для побажань в льодовому містечку Єкатеринбурга. При цьому побажання повинні були обов'язково пов'язані з футболом.

"За новорічні канікули свої листи футбольному Дідові Морозу відправили кілька сотень людей. Вік відправників виявився найрізноманітнішим, наймолодшому - 8 місяців, найстаршому - 65 років. У листах адресанти розповідали свої футбольні історії, хтось грає в дворовій команді, хтось багато років є футбольним фанатом.

Бажання були найрізноманітнішими. Одні просили форму і м'яч з автографом, інші - тренування з футболістами. Дівчата просили Діда Мороза познайомити їх з неодруженими футболістами.

Також в поштовій скриньці виявилося 26 фотографій футболіста з Нігерії, і всі вони підписані вручну. На зворотному боці кожної фотокартки якась Снігуронька просить взяти на перегляд талановитого гравця", - розповіла прес-служба "Уралу".

"Чарівний дід Мороз! Ти можеш все! Цей молодий хлопець з Нігерії теж може все! Йому 20 років, він воротар футбольної команди міста Адо-Екіті. Дід Мороз, я дуже сильно вірю саме в твою допомогу і підтримку! Візьми цього хлопця на збори! Це буде унікальна можливість і величезний шанс для нього! Його справжнє ім'я - Міракл, що по-російськи переводиться як диво. Дорогий Дід Мороз, зроби так, щоб це диво сталося! Снігуронька", - наводить слова листа з однієї з фотографій прес-служба.

«Урал» покличе нігерійця для участі в одному з тренувань.

9 сiчня «Урал» вийшов з відпустки.
Раніше єкатеринбурзького клуб запрошував на перегляд юнака з Сургута, який написав співробітнику тренерського штабу повідомлення в вотсаппе.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme