П'ять "убивчих" аргументів, щоб відвідати ферму буйволів на Закарпатті

Подружитися з буйволами може кожен, відвідавши унікальну ферму

П'ять "убивчих" аргументів, щоб відвідат…

Depo.Закарпаття з посиланням на "Турінформ Закарпаття" рекомендує відвідати ферму справжнісіньких, чорних буйволів в селі Олешник на Виноградівщині.

Карпатський буйвіл, (так, саме буйвіл - назва породи), це розумна і доброзичлива тварина, з якою потрібно спілкуватися, яка має свій характер та не любить агресії. Є кілька аргументів, щоб відвідати ферму буйволів.

1. Бути першим. Відвідавши ферму буйволів, Ви точно будете першим серед Ваших знайомих, які отримали можливість, поспілкуватися з цими дивовижними тваринами. Зрозуміло, що відвідати всі куточки Закарпаття складно, але є місця, які пропустити не можна.

П'ять

2. Отримати нові знання. На фермі Вам розкажуть про буйволів все, їх історію, що вони їдять, скільки молока дають, як живуть, що люблять, в чому користь їх продуктів і звичайно ж для екології регіону. Для Карпат, це традиційні тварина, вони тут живуть 1500 років. тут, Ви познайомитеся з історією, культурою і традиціями Закарпаття. На фермі є можливість, згідно технології, зробити сир своїми руками та здобути новий досвід.

3. Дегустація продукції з молока буйволів. Якщо Ви хочете дізнатися яка справжня моцарела на смак, то Вам саме сюди. Тут Ви зможе навіть побачити, як роблять сир моцарелла – а його роблять з молока буйволів. Дегустаційний зал працює щодня. На дегустацію вам запропонують: сир твердий (з молока буйвола), сир плавлений, сир моцарелла (з молока буйвола), сир (з молока буйвола), молоко буйвола, масло з молока буйвола, сир Панир (адегейскій), а також є сир овечий , бринза, вурда (рикотта). 

5 аргументів, щоб відвідати ферму буйволів на Закарпатті


4. Позитивні емоції. Відвідавши ферму буйволів, ви отримаєте заряд позитивних емоцій. Буйволи спокійні й добрі. А ще, ваші фото буйволів будуть унікальні в соціальних мережах, так що у вас буде перевага перед своїми друзями, колегами.

5. Підтримати регіонального виробника. На фермі буйволів, при виробництві молочної продукції використовують тільки натуральне молоко, без консервантів. Даний продукт не індустріальний і в цьому його унікальність, специфічність, все що ви бачите – роблять руками. 

5 аргументів, щоб відвідати ферму буйволів на Закарпатті


Ферма знаходиться в околиці міста Виноградово, в селі Олешник. Всього в 30 км від міста Хуст, 40 км від міста Берегове і 70 км від міста Мукачево. У теплий період року на ферму можна приїхати велосипедом.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme