На запорізькому телеканалі прокоментували скандал із трансляцією "російських новин"

У мережі з'явилася заява директора запорізького муніципального телеканалу "Z" Дмитра Веліканова з приводу демонстрації каналом нібито російських новин

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на "Запорозьку Січ".

Веліканов назвав містян, які привернули увагу до випуску програми "Настоящее время" "любителями дешевих сенсацій". Він пояснив, що це були не російські новини, а програма, яку роблять "Голос Америки" та радіо "Свобода". Її автори висвітлюють події на всьому пострадянському просторі, і назвати їхню позицію проросійською не можна.

"У цій програмі простібали російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов", який розвалюється на очах і димить на всю Європу, а також показали неспроможність російської медицини, яка все купує за кордоном, а сама не може робити протези і обладнання", - додає він.

Нагадаємо, про цю передачу вчора, 10 січня, написав у "Фейсбуці" підприємець Віталій Івахов. Факт трансляції російських новин (як здавалося спочатку) обурив багатьох запоріжців. Нардеп Ігор Артюшенко звернувся з цього приводу до голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme