На Сумщині студентка втягнула у проституцію двох неповнолітніх дівчат

Підозрюваній загрожує до 10 років за гратами

На Сумщині студентка втягнула у проститу…

Студентку виявили працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Сумській області. Дівчина, поїхавши від батьків на навчання, вирішила трохи підзаробити повією. Крім того, дівчина долучила до проституції двох своїх неповнолітніх подруг 16-ти та 17-ти років, з якими ділила кімнату студентського гуртожитку, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Година "роботи" дівчат коштувала 500 гривень. Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого вели приватні зустрічі на території чоловіків. Подруги підозрюваної зізнаються, що робота повій для них була більш розвагою, аніж реальною фінансовою підтримкою, із-за чого і погодились на пропозицію своєї товаришки.

Та якщо на неповнолітніх дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за заняття проституцією, у відношенні 18-річної студентки слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження за ч.3 ст.302 "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" та за ч.3 ст. 303 "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією", які вже направили до суду, максимальним покаранням за що може стати ув’язнення строком до десяти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme