На Миколаївщині можуть знов "закрити" дороги через негоду

В область повернулися снігопади та посилився вітер, тому на дорогах можуть обмежити чи закрити рух

На Миколаївщині можуть знов "закрити" до…

На Миколаївщині продовжується період несприятливих погодних умов. На підставі штормового попередження обласного гідрометеорологічного центру найближчими днями в області очікуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу, місцями сильного. Через це можуть знов обмежити рух. Про це Depo.Миколаїв повідомили в Службі автодоріг.

Очікується ожеледь, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 6-11°С морозу, вдень від 3°С морозу до 2°С тепла. Значне посилення східного вітру до 15-20 м/с. "З метою недопущення масових аварій на дорогах та заторів у русі на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення можливе обмеження або закриття руху для проїзду всіх категорій транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Водіїв та перевізників просять бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів, чітко дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення дорожньо-транспортних пригод. "По можливості утримайтесь від поїздок на далекі відстані, а у разі, якщо стихія таки застала у дорозі, перечекайте на стоянках комплексів дорожнього сервісу (АЗС, кафе, готельних комплексів і т.д.)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також повну хроніку Як Миколаївщина зустріла негоду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme