Миколаївці вимагають світлофор на перехрестя зі смертельними ДТП

Місцеві мешканці нарікають на відсутність світлофора на перехресті з пожвавленим рухом

Миколаївці вимагають світлофор на перехр…

Миколаївці знову просять міську владу встановити світлофор на перехресті вул. Скороходова та Громадянської. Звернення городян озвучили на засідання депутатської комісії з питань транспорту сьогодні, 11 січня, повідомляє Depo.Миколаїв

Так, місцева жителька Грибкова зазначила, що вже років три городяни просять світлофор на цьому перехресті: "Дуже пожвавлене перехрестя і ми вже багато років просимо встановити там світлофор. Недалеко школа №4 і у нас вже було два смертельні випадки. У минулому році світлофор встановили на перехресті вул. Кузнецької та Садової, де зовсім інший рух і практично глухий кут", - розповіла жінка.

Миколаївці вимагають світлофор на перехрестя зі смертельними ДТП

В свою чергу начальник міського управління транспорту В'ячеслав Кащенюк зазначив, що встановлення світлофора є в програмі розвитку безпеки дорожнього руху: "Цей світлофор вже років шість у цій програмі. Там приблизно 40 світлофорів і пріоритет в установці об'єктів встановлює ЖКГ. Вони це роблять на підставі запитів поліції та фінансування", - прокоментував Кащенюк.

Миколаївці вимагають світлофор на перехрестя зі смертельними ДТП

Крім того депутатів проінформували, що по Миколаєву наразі вкрай необхідно встановити близько 40 світлофорних об'єктів. Відповідно до фінансування у 2017 році заплановано будівництво світлофорів на перехресті вул. Троїцької та Новозаводської, перехресті вул. Херсонське шосе та Новозаводська, Проспект Миру та вул. Новозаводська і перехресті вул. Космонавтів та вул. Турбіння: "Це світлофори в напрямку пересування вантажного транспорту. Ціна світлофора порядку півмільйона гривень", - додав Кащенюк.

Раніше повідомлялося, що поліція знову звернула увагу мера Миколаєва на аварійні ділянки доріг. Правоохоронці направили повторного листа міському голові з переліком вулиць, де необхідно встановити або полагодити сфітлофори.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme