Мешканців Кримського возитимуть на "велику землю" вантажівками рятувальників

Транспортне сполучення з Кримським Луганської області тимчасово забезпечать працівники ДСНС

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко за участі голови Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнка зустрівся з мешканцями села Кримське щодо вирішення питань їх життєзабезпечення, передає Depo.Донбас з посиланням на сайт Луганської ВЦА.

Селяни поскаржились заступнику голови на розбиту грунтову дорогу, відсутність будь-якого транспортного сполучення з «великою землею», проблеми із питною водою та небезпеку, пов’язану із оброблянням власної городини.

"Ви три роки "на лінії вогню", обласна влада робить усе можливе аби ті, хто щоденно потерпає від обстрілів, не відчували себе покинутими напризволяще", - зазначив Юрій Клименко, звертаючись до місцевих мешканців.

Заступник голови облдержадміністрації пообіцяв, що до встановлення регулярного автомобільного сполучення, жителів Кримського обов’язково щотижнево, а також у разі екстрених ситуацій, будуть перевозити транспортом Головного управління ДСНС України у Луганській області, а також проведуть роботи щодо укріплення єдиного "автошляху".

Також Юрій Клименко пообіцяв місцевим аграріям "у межах можливостей" вирішити питання розмінування сільськогосподарських угідь.

Мешканців Кримського возитимуть на "велику землю" вантажівками рятувальників - фото 1

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme