Маша Лаврова зганьбилася з Біблією

Автори телеграм-каналу "Методичка" викрили офіційного представника МЗС Марію Захарову в незнанні базового тексту Біблії, що описує процес створення Богом світу

У своєму записі в Facebook Захарова розкритикувала дії, що вживаються адміністрацією, що йде президента США Барака Обами, заявивши, що "Бог створив світ за 7 днів. У Адміністрації Обами на 2 дні більше, щоб його зруйнувати", передає Depo.ua з посиланням на "Методичку".

Таким чином, дипломат вказала на те, що до інавгурації обраного президента США Дональда Трампа залишилося 9 днів.

Проте, як зазначила "Методичка", "загальгуманітарна підготовка знову підвела" Захарову: "Нагадуємо Марії Володимирівні, що Господь створив світ за шість днів. Звідси і єврейський шабат, і християнська неділя як час обов'язкового відпочинку від всіх справ".

Телеграм-канал процитував текст Старого заповіту: "І благословив Бог сьомий день, і освятив його, бо в нім відпочив Він від усієї праці Своєї, які Бог був створив" (Буття 2: 3)".

Також згадка про створення світу за шість днів міститься і в четвертій з десяти старозавітних заповідей: "Шість днів працюй, і роби всю працю свою, а день сьомий - субота для Господа, Бога твого: не роби в нім ніякої справи. Бо шість день творив Господь небо та землю, море та все, що в них; а в день сьомий спочив".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme