Хвиля звільнень у Львівській ОДА зачепила і департамент освіти

У складі департаменту освіти і науки ЛОДА є чотири відділи

Кілька керівників відділів департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації вирішили покинути державну службу і написали заяви на звільнення. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Леополіс.

На початку 2017 року з освітнього департаменту ЛОДА звільнилась багаторічний начальник відділу дошкільної і загальної освіти Ірина Сислюк. Вона перейшла на роботу до Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти

Також написала заяву на звільнення заступник начальника відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Любов Хомин (до звільнення з цієї посади Романа Вороняка довгий очолювала цей відділ). Останнім часом вона перебувала на лікарняному. Її заява про звільнення на ім’я голови Львівської ОДА Олега Синютки надійшла в обласну державну адміністрацію поштою.

Відповідно до штатного розпису, у складі департаменту освіти і науки ЛОДА є чотири відділи.

Як повідомляли, у січні цього року заступниця керівника апарату Львівської обласної державної адміністрації Ірина Коцюб’як написала заяву на звільнення.

У минулому році також звільнились заступник директора департаменту освіти та науки Львівської ОДА – начальник управління фінансово-економічної діяльності та організаційно-кадрової роботи Орест Тур, заступник голови Львівської ОДА з гуманітарних питань Юрій Підлісний та заступник директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Марія Вагіла.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme