"Рупор Путіна" прокоментував наявність компромату на Трампа

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков сказав, що наявність у Кремля компромату на обраного президента США Дональда Трампа - фальшивка, мета якої - зашкодити двостороннім відносинам

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на РІА Новини.

"Це очевидна спроба нашкодити нашим двостороннім відносинам. Якість відкритої частини попереднього доповіді і цієї качки можна порівняти з pulp fiction (кримінальне чтиво, — ред.) це називається по-англійськи. Безумовно, напевно так само з певним гумором треба на це реагувати", — сказав Пєсков.

"Хоча є й сумна сторона: дійсно, існують ті, хто нагнітають ось таку істерику, хто лізе зі шкіри геть, щоб підтримувати цей стан полювання на відьом. До речі, обраний президент Трамп так і охарактеризував цю чергову фальшивку, як продовження полювання на відьом", — додав речник Кремля.

Нагадаємо, раніше телеканал CNN заявив, що у додатку до доповіді розвідки США про втручання Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно яким у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, фінансову документацію, так подробиці сексуального життя.

За даними телеканалу, американські спецслужби, в тому числі, спиралися на інформацію від колишнього співробітника британської розвідки, який, у свою чергу, отримав її від російських джерел. Ця людина, як стверджується, колишній агент британської розвідки МІ-6 працював на Росії в 1990-х роках.

ФБР почало перевірку достовірності цих даних.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme