"ЛНР" заявляє, що мінятиме в України воду на "своє" вугілля

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький заявляє, що має намір віддавати вугілля за воду, яка постачається з підконтрольної Україні території

Плотницький сказав, що "ЛНР" і українська сторона "в принципі вирішили питання поставок води з підконтрольної Києву території Луганщини", передає Depo.Донбас.

"Питання принципове (по поставкам води і їх оплаті) вирішено, і подача води зараз є. Ми дійсно споживаємо воду поки з тієї (української) території, ми готові її оплачувати, тим більше, що у нас є можливості цієї оплати. Це, зокрема, вугілля - ми проводимо взаємозалік, або це буде фінансування з якихось інших можливостей ", - сказав Плотницький.

Нагадаємо, що 1 і 7 грудня ЛЕО вже проводило часткові відключення електроенергії на об'єктах Попаснянського водоканалу. Тоді були частково знеструмлені Петровська ділянка, ЗФС-1 і ЗФС-2, що зменшило постачання води в "ЛНР".

Через несплату "ЛНР" за поставку води, Попаснянський водоканал заборгував ЛЕО за електроенергію в розмірі понад 120 млн грн.

6 січня Комунальному підприємству "Попаснянський районний водоканал" було сплачено частину боргу у сумі 10,5 млн грн за водопостачання на непідконтрольну уряду України територію Луганської області. 

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme