Зять Трампа готовий відмовитися від бізнесу заради посади радника президента, - ЗМІ

Джаред Кушнер, зять Дональда Трампа, який обійме посаду старшого радника новообраного президента США, робить певні кроки, щоб дистанціюватися від свого бізнесу у Нью-Йорку

Про це повідомив представник перехідної команди Трампа, передає Depo.ua з посиланням на NBC News.

Зазначимо, що Кушнер бізнесмен і власник девелоперської компанії і газети New York Observer, стане старшим радником Трампа після його інавгурації 20 січня.

Як відзначає NBC, у зв'язку з тим, що Кушнер планує зайняти посаду в новій адміністрації, він робить певні кроки, щоб дистанціюватися від свого бізнесу у Нью-Йорку.

"Кушнер повинен подолати низку перешкод, перш ніж займе якусь посаду у Вашингтоні, зокрема, аргументувати, чому федеральний "анти-кумівський" закон, що забороняє призначення родичів на державні посади, не стосується самого Кушнера, а також усунути потенційні конфлікти інтересів між сімейною багатомільярдною імперією нерухомості та державними обов'язками", - зазначає видання.

За повідомленням The New York Times, яка посилається на прес-секретаря Кушнера, якщо він увійде в адміністрацію, він також повинен буде позбутися частки у володінні хмарочоса Fifth Avenue Tower.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme