В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічну дитину саму в квартирі

Почувши плач дівчинки сусідка викликала поліцію

В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічн…

Вночі на лінію "102" надійшло повідомлення від жительки Шостки про те, що в сусідній квартирі голосно плаче та кличе на допомогу маленька дитина. На місце одразу був направлена група реагування патрульної поліції, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Прибувши на виклик, правоохоронці побачили у квартирі цілковитий безлад, відчувався неприємний запах. У кімнаті, де перебувала дитина, "гуляв" сильний протяг. Разом з п'ятирічною дівчинкою були лише домашні тварини - собака бійцівської породи, кіт та кілька цуценят.

В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічну дитину в квартирі саму  - фото 1

В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічну дитину в квартирі саму  - фото 2

В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічну дитину в квартирі саму  - фото 3

Перелякану дитину полісмени доставили до Шосткинської дитячої лікарні, де її оглянули та обігріли. За словами медиків, малеча поступила без явних ознак будь-якого захворювання, але лікарі зробили необхідні аналізи. Поліцейські у цей час розпочали пошуки матері дитини.

На чисельні телефонні дзвінки жінка не відповідала. Слухавку жінка взяла лише вранці.  З’ясувалося, що весь цей час вона була у гостях, вживала спиртні напої, і додому ще не поверталася.

Після дзвінка правоохоронців 21-річна матір з’явилася до дитячої лікарні, аби забрати дитину додому. Втім, доньку їй відразу не віддали.

В Шостці матір на ніч зачинила п’ятирічну дитину в квартирі саму  - фото 4

Наразі на жінку складений адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей". Їй загрожує штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Про цей факт сповіщені органи опіки, проводиться подальша перевірка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme