В Британії з'явився перший вагітний чоловік-трансгендер

Екс-жінка вирішила народити дитину, а вже потім остаточно змінити свою фізичну стать

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Lenta.ru.

Британський підданий Гайден Крос, який змінив стать з жіночої на чоловічу, оголосив про вагітність.

20-річний молодий чоловік з міста Глостер заявив, що є першим в країні чоловіком, що опинилися в положенні. При цьому уточнюється, що фізіологічно Крос ще залишається жінкою, що і дозволило йому зачати дитину.

Повідомляється, що Гайден знаходиться на четвертому місяці вагітності. Він стане батьком-одинаком, оскільки дитина була зачата від донора сперми. Підходящого кандидата Крос знайшов через Facebook.

Британець вирішив змінити стать в 17 років. Протягом трьох років він вживав необхідні гормональні препарати і зробив паспорт, де вказана вже нова гендерна приналежність. Однак потім Крос вирішив пригальмувати процес зміни статі, так як усвідомив, що хотів би народити дитину.

"Вагітність - це дуже жіночно. І суперечить тому, як я відчуваю своє тіло. Але я хотів дитину зараз, щоб завершити процес зміни статі в молодому віці", - поділився трансгендер.

Як розповів Крос, після пологів він закінчить процес зміни статі, видаливши молочні залози і яєчники. Він також уточнив, що не буде приховувати від дитини інформацію про те, що раніше був жінкою.

Нагадаємо, що в Індії в кінці минулого року відкрили першу школу для трансгендерів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme