У Тернополі палала житлова багатоповерхівка

Під час гасіння пожежі рятувальники визволили з вогняного полого полону 19 людей

У Тернополі палала житлова багатоповерхі…

У Тернополі сталась пожежа у житловому багатоквартирному будинку, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в області.

На місце події виїхали три пожежно-рятувальні підрозділи. Рятувальники на місці встановили, що пожежа виникла в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Площа пожежі становила 22 м. кв.

Основні зусилля вогнеборців зосередили на ліквідації пожежі та евакуації мешканців будинку, адже через значне задимлення існувала реальна загроза отруїтися продуктами горіння.

У Тернополі палала житлова багатоповерхівка - фото 1

Загалом, пожежники за допомогою спеціального обладнання, врятували 19 людей, серед них 5 дітей, а також вивели на свіже повітря 21 мешканця даного будинку, в тому числі 4 дитини та не допустили перекидання пожежі на сусідні квартири.

На пожежі травмований власник квартири, громадянин 1959 року народження, який отруївся чадним газом та шпиталізований до лікувального закладу.

Вогонь понищив речі домашнього вжитку, меблі, облицювання стін, стелі та вікно квартири.

У Тернополі палала житлова багатоповерхівка - фото 2

За фактом пожежі проводиться перевірка працівниками ГУ НП в області. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme