У Миколаєві знов вимагають звільнити очільницю управління охорони здоров'я

Громадські активісти звернулися до голови ОДА з вимогою про звільнення, а також проведення конкурсів на посаду головних лікарів

У Миколаєві знов вимагають звільнити очі…

Миколаївські громадські активісти знов вимагають від голови ОДА Олексія Савченка звільнити очільницю обласного управління охорони здоров'я Маргариту Капусту. Про це написав Дмитро Рябченко у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Рябченко пише, що попри численні звернення до керівництва області - старого та нового - Капуста досі залишається на посаді. "Я боюся, чи не спрацювала тут стара банда, яка її туди і посадила, і якої дуже вигідна "робота" такого прекрасного керівника. Питання до губернатора - чому досі не звільнена Капуста? Після всіх жахливих скандалів й історій, як ця людина може працювати? Чому не оголошений конкурс на її місце, який повинен обов'язково бути за законом?", - пише активіст.

Він також зазначає, що новий конкурс на посади головних лікарів не провели, а з 18 лютого всі старі в.о. головлікаря офіційно обіймуть посади. Тому до голови ОДА Олексія Савченка знов звертаються з вимогою звільнити начальницю обласного управління охорони здоров'я та притягнути її до відповідальності, а також провести конкурс на посади очільників лікарень. 

У Миколаєві знов вимагають звільнити очільницю управління охорони здоров'я

У Миколаєві знов вимагають звільнити очільницю управління охорони здоров'я

Вже сьогодні, 10 січня, Рябченко зробив новий допис. За його словами, зараз УОЗ збирає підписи в усіх лікарнях на захист Капусти: "В якості доказів буде наводитися липова статистика з цифрами про "покращення" і вдячні листи від хворих, написані всім обласним відділам охорони і іже з ними", - пише Рябченко.

Тому активісти вже вимагають не просто звільнення Капусти, а провести переатесацію усього обласного управління охорони здоров'я.

Нагадаємо, що миколаївські громадські активісти вимагали звільнити Капусту і від екс-очільника ОДА Вадима Мерікова, і вже від нового керівника Олексія Савченка. Останній говорив, що очільниця УОЗ не виконала особистих доручень керівництва області.

Депутати облради також констатували, що медгалузь Миколаївщини у занепаді.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme