У Миколаєві біля супермаркету підпалили Toyota

Поліція з'ясувала, що зловмисники збиралися підпалити й машину поруч: її облили невідомою речовиною

У Миколаєві біля супермаркету підпалили…

Вчора, 9 січня, о 4:30 ранку до Центрального відділу поліції надійшло повідомлення про загоряння машини. Як з'ясувалося, про пожежу повідомив охоронець супермаркету, розташованого по пр. Героїв України, 105. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Вогонь пошкодив Toyota Corolla. Оглянувши місце події, правоохоронці встановили, що був намір підпалити й Audi, що була припаркована поруч із пошкодженим авто – зловмисники облили його невідомою речовиною, схожою на займисту.

У Миколаєві біля супермаркету підпалили Toyota

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна", що карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років. Встановлюються особи, причетні до підпалу. Речі, вилучені з місця події, які могли бути використані зловмисниками для скоєння злочину, направлені на експертизу.

У Миколаєві біля супермаркету підпалили Toyota

Поліція звертається до громадян, які можуть допомогти встановити особи підпалювачів, повідомити до Центрального відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Декабристів,8, або за телефонами (0512)498700, 498701, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme