У Маріуполі чоловік наздогнав та побив поліцейського

У Маріуполі 27-річний безробітний чоловік після сварки з поліцейським в громадському транспорті наздогнав його і побив

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, інцидент стався 6 січня, предає Depo.Донбас.

"Співробітник обласного главку поліції дорогою додому зі служби у громадському транспорті зробив зауваження пасажиру, який вів себе зухвало. Чоловік у відповідь спровокував словесний конфлікт, а коли правоохоронець вийшов з автобусу, наздогнав та побив його", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваним виявився 27-річний безробітний маріуполець. За даними поліції, він проживає зі співмешканкою та її дитиною. За словами жінки, останні кілька днів зловживав спиртними напоями та практично не з’являвся вдома.

"Поліцейські відпрацювали коло спілкування чоловіка та усі місця, де він може ховатися. В результаті комплексу оперативно-розшукових заходів 9 січня його було затримано та доправлено до відділу поліції", - зазначається у повідомленні.

Затриманий зізнався, що в той день знаходився у стані алкогольного сп’яніння, саме тому так агресивно відреагував на зауваження правоохоронця. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст.345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів" Кримінального кодексу України.

Наразі чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme