Мер Краматорська звільнив усіх директорів комунальних підприємств міста

Влада Краматорська попередила керівників всіх комунальних підприємств про небажання продовжувати з ними контракти ще на рік

Про це журналісту Depo.Донбас повідомив міський голова Краматорська Андрій Панков.

За його словами, у більшості директорів комунальних підприємств контракт закінчився 31 грудня 2016 року.

"Згідно з законодавством, всі вони були своєчасно повідомлені про небажання міста продовжувати з ними контракти. Виняток становить лише керівник КП "Міськсвітло" Юрій Марченко контракт з яким закінчується навесні 2017 року та директор КП "Бюро технічної інвентаризації" Віктор Чудінов, з яким виконуюча обов'язки міського голови Катерина Воробйова уклала контракт на 5 років", - розповів Панков.

За його словами, причиною такого рішучого кроку стале те, що керівники підприємств фактично не займалися їх розвитком на користь міста, а сприймали підприємства, як свій власний бізнес, який має приносити прибуток їх оточенню.

Керівники підприємств на цю новину відреагували по різному. Дехто з них вже звільнився та на їх місце призначено виконуючих обов'язки.

Виконувати обов'язки керівника краматорського водоканалу буде головний інженер підприємства Валентин Яковленко. Міським трамвайно-тролейбусним управлінням також буде поки що опікуватися головний інженер Сергій Соловей. Головний інженер Комунального автотранспортного підприємства, яке займається вивозом міського сміття, Едуард Тонкошкур також поки що буди виконувати обов'язки керівника. Втім, чи стануть саме ці особи повноправними керівниками підприємств наразі не відомо.

А ось підприємство "Служба єдиного замовника" вже отримала нового керівника – Вадима Летенко. А колишній керівник заводу "Кондиціонер" Віктор Лущенко буде керувати підприємством ДРУАС, яке обслуговує міські дороги.

З неофіційних джерел стало відомо, що багато хто з керівників до цього часу відмовляються усвідомлювати, що їх можуть звільнити з посади, а ось інші докладають максимум зусиль, що залишитися на підприємствах у якості заступників.

Всього Краматорська міська рада є засновником 14 комунальних підприємств. Головним чином вони займаються  забезпечення життєдіяльності міста та надають комунальні послуги.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme