У "ДНР" громадянина України посадили на 11 років за "шпигунство" (ФОТО)

Затриманий в лютому 2015 року громадянин України Олег Чулга бойовиками "ДНР" визнаний винним у "шпигунстві" та засуджений до 11 років позбавлення волі на окупованій території Донеччини

У "ДНР" громадянина України посадили на…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на сайт "МГБ ДНР".

Повідомляється, що українець підтримував бойовиків у Слов'янську під час окупації міста в 2014 році, але потім, нібито був "завербований СБУ".

Його звинувачують в "передачі інформації" про пересування військової техніки, дислокації військових підрозділів бойовиків та іншої інформації.

У "ДНР" громадянина України позадили на 11 років за "шпигунство" (ФОТО) - фото 1

У "ДНР" громадянина України позадили на 11 років за "шпигунство" (ФОТО) - фото 2

У "ДНР" громадянина України позадили на 11 років за "шпигунство" (ФОТО) - фото 3

Як повідомлялось раніше, бойовики "ДНР" та їхні ватажки буквально схиблені на пошуках "шпигунів СБУ".  Боротьба із "українськими диверсантами" також використовується для усунення небажаних спільників або "незручних" бізнесменів ватажків бойовиків. 

Приміром у серпні 2016 року в окупованому Донецьку "шпигуном СБУ" оголосили заступника директора міського енергозаводу Євгена Бражникова. Тоді бойовики повідомляли, що затриманий "організував цілу індустрію для підтримки диверсійних груп, які вчиняють теракти на території Донецької та Луганської республік". Склад зброї і боєприпасів Бражников розташував прямо на території свого підприємства. У нього вилучено патрони, гранатомети, вибухівка і навіть танкові снаряди.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme