Тандіт заявив, що є сили, які будуть маніпулювати списками Савченко

Після опублікування нардепом Надією Савченко списків заручників з'являться сили, які будуть маніпулювати цими даними

Як передає Depo.Донбас із посиланням на Укрінформ, про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандіт.

"Я б не хотів зараз вдаватися в нюанси і гадати на кавовій гущі, але вона (Савченко. - ред.), на жаль, це зробила (опублікувала списки. - ред.)", - сказав Тандіт.

Він також зазначив, що спілкувався із Савченко після опублікування списків, але не став коментувати розмову з нею. Тандіт зазначив, що він поставив питання Савченко про те, яким чином опубліковані списки допоможуть вирішити питання звільнення заручників.

"Зрозуміло, що є сили, які будуть маніпулювати цими даними і робити все, щоб процес звільнення заручників був зрушений у невирішеність цього питання", - сказав представник СБУ.

Відповідаючи на питання, яким чином Савченко отримала ці списки, Тандіт зазначив, що Савченко запевнила його по телефону, що списки їй передали волонтери.

"Я поки що не можу говорити за все, але повірте, що є певні факти, які говорять, що не тільки волонтери передали їй ці списки", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Надія Савченко оприлюднила списки полонених на окупованому Донбасі та українських в'язнів у російських в'язницях, а також список осіб, яких ватажки ОРДЛО хочуть отримати від української сторони.

При цьому раніше в СБУ просили Савченко не публікувати цю інформацію.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme