Пашинський доповість прокуратурі про стрілянину в новорічну ніч

Депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський сьогодні йде на допит у прокуратуру щодо інциденту у новорічну ніч

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Сьогодні на 11 годину йду на допит в прокуратуру щодо сумновідомого інциденту, який відбувся перед Новим роком", - написав він.

"Хочу сказати наступне:

Я, як ніхто інший, зацікавлений в об'єктивному та публічному розслідуванні цієї ситуації. Тільки об'єктивне розслідування, проведення слідчих експериментів та експертиз зможуть розвіяти брехню, яку вкидає нам в інформаційний простір з-за "поребрика" всяка нечисть і яку, на жаль, "корисні ідіоти" з великим ентузіазмом розповсюджують у нас.

Друзі запитують, чи вчинив би я так само, якби ця ситуація повторилася, враховуючи ту кількість бруду, яка вилилася на мене за останній тиждень?

Скажу так. Кожного року в Україні скоюються сотні вбивств, тисячі випадків нанесення важких тілесних ушкоджень, 80 % з них - у стані алкогольного сп'яніння. Але це ще не все. 2/3 цих злочинів скоюється не з метою пограбування чи помсти, вони є виключно хуліганством. Щороку тисячі людей потерпають від п'яних хуліганів. І якщо хоча б 5% таких "хімікусів" будуть знати, що на спробу насильства вони можуть отримати адекватну відповідь, і це їх зупинить, а я вірю, що так і буде, то я зробив усе правильно. Не як народний депутат, а як громадянин, чоловік і батько своїх дітей", - заявив нардеп.

Нагадаємо, що 1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали  в прокуратуру

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme