П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей

Багато відомих людей помирало досить дурним чином не тільки в нинішній час, а й в далекому минулому

Як інформує Depo.Закарпаття з посиланням на Znaj.ua, знаменитості часто помирають безглуздо.

П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей - фото 1Антоніо Гауді, іспанський архітектор

Антоніо Гауді

7 червня 1926 року в іспанській Барселоні літнього архітектора Гауді збив трамвай. В результаті інциденту він втратив свідомість. Візники відмовилися везти невідомого старого без грошей і документів в лікарню. Його доставили до медзакладу для жебраків, де йому не змогли надати необхідну допомогу. Коли ж Гауді впізнали, то його перевезли в іншу лікарню. Він був в дуже важкому стані і архітектора не вдалося врятувати. 10 червня 1926 року Антоніо Гауді помер.

П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей - фото 2Брендон Лі, американський актор

Брендон Лі

31 березня 1993 в Північній Кароліні під час зйомки фінальної сцени фільму "Ворон" в Брендона повинні були вистрілити з револьвера 44 калібру. Згідно зі сценарієм, патрони були холостими. Актор отримав смертельне поранення. Причиною його стало чужорідне тіло, яке застрягло в стволі. Воно пробило живіт акторові і застрягло в хребті. Лі помер після операції через велику втрату крові.

П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей - фото 3Хосіно Мітіо, японський фотограф дикої природи

Хосіно Мітіо

У серпні 1996 року японський фотограф дикої природи Мітіо поїхав на Камчатку, що познімати ведмедів в дикій природі. Він відмовився під час експедиції ночувати в будинку і поставив намет під вікном на вулиці. Вночі в неї пробрався ведмідь і вбив його. Тварина потягнула тіло фотографа і частково з'їла.

П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей - фото 4Стів Ірвін, австралійський натураліст і тележурналіст

Стів Ірвін

4 вересня 2006 року мисливець за крокодилами займався підводними зйомками у Великого Бар'єрного Рифа в Австралії. Він збирав матеріал для свого фільму "Смертельно небезпечні істоти океану". Один з скатів пропливав поряд з натуралістом і вдарив його хвостом. Шип потрапив прямо в серце Ірвіна.

П'ять найбезглуздіших смертей знаменитостей - фото 5Девід Керрадайн, американський актор

Девід Керрадайн

4 червня 2009 року актора знайшли мертвим у шафі. Мотузка була затягнута навколо його геніталій і шиї. Криміналісти в ході експертизи дійшли висновку, що це був нещасний випадок - удушення під час аутоасфіксіофілічного акту. Дружина актора не погодилася з цією версією. Вона впевнена, що це було вбивство і її чоловіка задушили, накинувшись ззаду.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme