На Закарпатті відпочивають діти з прифронтової Луганщини

Для дітей підготовлена розважально-святкова програма з екскурсіями по області, в тому числі поїздка в Ужгород і зустріч із очільником Закарпаття

На Закарпатті відпочивають діти з прифро…

Філія Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді "Арніка" в Нижніх Воротах (Воловецький район) прийняла перших гостей – групу дітей із Луганської області, пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Тридцять школярів із прифронтового Станично-Луганського району відвідали Закарпатську область на запрошення Геннадія Москаля, котрий на відкритті "Арніки" в кінці грудня минулого року пообіцяв, що першими, кого прийме новий центр дитячого відпочинку, будуть саме школярі з прифронтових сіл Луганщини.

"Зробимо все, щоб дітям сподобалася найзахідніша область нашої країни, і додому вони повернулися з твердим переконанням, що Україна – єдина!" – зазначає Москаль.

Зимовий відпочинок дітей триватиме два тижні, для них підготовлена розважально-святкова програма з екскурсіями по області, в тому числі поїздка в Ужгород і зустріч із очільником Закарпаття. 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme