На Росії екс-міліціонер зізнався у вбивстві 59 жінок

Колишньому міліціонеру з Ангарська (Росія), засудженому на довічне за вбивство 22 жінок, пред'явлено звинувачення ще в 25 злочинах

Сам чоловік вже зізнався в 59 вбивствах, повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

50-річному Михайлу Попкову вирок був винесений в січні 2015 року. Тоді він був визнаний винним в 22 вбивствах жінок і засуджений на довічне. Також йому було призначено штраф у розмірі 8 млн рублів. Однак з тих пір вирок чинності не набув, тому що екс-міліціонер продовжує давати покази. Весь цей час він утримується в СІЗО.

На Росії екс-міліціонер зізнався у вбивстві 59 жінок - фото 1

Майже всі злочини Попков зробив в період з 1994 по 2000 роки. Його жертвами ставали мешканки Ангарська і Ангарського району віком від 17 до 38 років. Їх тіла з ознаками насильницької смерті знаходили на території кількох районів. Для встановлення підозрюваного було перевірено близько 30 тисяч осіб.

Правоохоронним органам вдалося вийти на Попкова слідами від коліс машини, залишених на декількох з місць злочинів. З'ясувалося, що злочинець тоді працював в міліції, але звільнився з органів в 1998 році. Він був затриманий в 2012 році у Владивостоці. Спочатку він зізнався лише у вбивстві трьох жінок, проте згодом слідчим вдалося довести його причетність до інших злочинів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme