На Донеччині молодики у різдвяну ніч постріляли трьох людей

У селищі Микільське на Донеччині поліція затримала двох молодиків з Маріуполя, які в різдвяну ніч влаштували стрілянину та поранили трьох людей

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу управління Нацполіції в Донецькій області.

"У різдвяну ніч раптовий конфлікт між компаніями закінчився шпиталізацією трьох місцевих жителів Микільського з вогнепальними пораненнями ніг та обличчя. Підозрювані, які зробили постріли, вже затримані правоохоронцями. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 7 січня о 05:00 про поранених поліцію повідомили медики лікарні, до якої привезли двох чоловіків 25-ти і 60-ти років та 45-річну жінку з вогнепальними пораненнями ніг та обличчя. 

Поліція встановила і затримала зловмисників за їхнім місцем проживання. Ними виявилися двоє 23-річних жителів Маріуполя, які на різдвяні свята вирішили розважитися в селищі Микільське.
"Встановлено, що тієї ночі хлопці випивали, після чого зустріли компанію. Між ними виник конфлікт, унаслідок якого один з маріупольців дістав зброю і зробив чотири постріли в бік опонентів. Після чого зникли з місця події. Дівчина, яка не постраждала, негайно викликала "швидку", - повідомляють у поліції. 
За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зброю та набої вилучено та направлено на експертизу. Слідчі дії тривають.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme