Мати покинутих в квартирі дітей у Шепетівці досі не з'явилась

Двоє малолітніх діток перебувають у дитячому відділенні райлікарні

Мати покинутих в квартирі дітей у Шепеті…

За дітками, яких шепетівські рятувльники визволили з зачиненої квартири, досі ніхто не прийшов, передає Depo.Хмельницький з посиланням на сайт Шепетівки.

Малеча, що просиділа більше доби у зачиненій квартирі, наразі перебуває у лікрні, куди їх доправили на огляд.

Мати зачи­ни­ла двох непов­но­лі­тніх дітей у поро­жній квар­ти­рі та пішла у своїх справах. Діти провели наодинці щонайменше добу.

У неді­лю, 8 січня, небай­ду­жі пере­хо­жі поба­чи­ли дворічну дівчинку та чотирирічного хлопчика, що стояли на під­ві­кон­ні п’ятого повер­ху багатоквартирного будинку. Вони викликали поліцію, а вже ті у свою чергу о 15:30 подзвонили на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Шепетівка.

Негайно до місця події прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які за допомогою бензорізу відкрили вхідні двері квартири. Поліцейські доправили наляканих дітей до лікарні для обстеження.

Нині вря­то­ва­ні бра­тик і сестри­чка пере­бу­ва­ю­ть у дитя­чо­му від­ді­лен­ні Шепе­тів­ської ЦРЛ. Місце зна­хо­дже­н­ня їхньої мате­рі й досі не відо­мо ні полі­ції, ні слу­жбі у спра­вах дітей.

Нагадаємо, у Шепетівці двоє дітей більше доби були зачинені у квартирі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme