Дорожники розповіли, де стихія "погуляла" найбільше

Найбільше від снігопадів у святкові дні постраждали дороги в Богодухівському, Дергачівському, Валківському та Вовчанському районах Харківської області

Як повідомили кореспонденту Dеpo.Харків у прес-службі Харківської обладміністрації, про це розповів заступник директора Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

Він зазначив, що лише за добу 6-7 січня в області випало до 40 см снігу.

"Подекуди перемети сягали 1 метра 40 сантиметрів, - повідомив Богатир. - Тому після "пробивання" на вихідних тут працювали роторні машини, які розширювали проїжджу частину".

У Службі також повідомили, що з 6 січня використали 394 тонни технічної солі та близько 5300 кубометрів пісчано-сольової суміші. Від снігу розчистили понад 45 тис. км автомобільних доріг.

Посилено несли службу й рятувальники регіону.

"У зв'язку зі снігопадами нас залучали для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети або на слизькі ділянки доріг, - зазначив помічник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Ігор Лупандін. - Наприклад, з 6 на 7 січня наші фахівці чотири рази виїжджали на допомогу автомобілістам. 8 січня було також чотири виїзди, а 9 вже тільки один".

За інформацією Лупандіна, на трасах працювали сім пересувних пунктів обігріву (автомобілі з кунгами).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme